Over ons

’s Morgens als oud gebracht, ’s avonds als nieuw terug.

Schuimplastic Brabant bestaat al vele jaren.

Sinds Thijs en Carla het bedrijf over hebben genomen eind jaren 90 is de groei van Schuimplastic Brabant alleen maar verder gegaan. Sinds 2000 hebben Thijs en Carla een nieuw pand betrokken te Waalre, niet ver achter het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Dit pand is goed uitgerust met nog betere machines om de beste snijtechnieken te kunnen toepassen.

Vanaf 2020 hebben Thijs en Carla het stokje overgedragen aan hun zonen en tevens de nieuwe eigenaren, Dennis en Nick Lavrijsen. Zij zijn van plan het bedrijf met dezelfde inzet en passie door te laten groeien zoals Thijs en Carla dat al die jaren gedaan hebben.

Schuimplastic Brabant is een groot- en detailhandel in Polyether, Polyester en natuurschuimrubber in alle kwaliteiten, vormen, kleuren en maten. Schuimplastic Brabant behoort tot de best gesorteerde speciaalzaken van Nederland en staat erg bekend om haar snelle levertijden. Soms is het zelfs mogelijk om op uw bestelling te wachten.

Door de centrale ligging ten opzichte van Eindhoven en omgeving en het eigen vervoer waar Schuimplastic Brabant over beschikt, kunnen de producten snel bij de klant worden afgeleverd.

Laat U verrassen en kom gerust eens langs of neem contact op met Schuimplastic Brabant.

Schuimplastic Brabant