's Morgens als oud gebracht, ’s avonds als nieuw terug.

Dit is het motto waaraan Schuimplastic Brabant haar bijna 50-jarige bestaan te danken heeft.
Recent hebben de eigenaars, Thijs en Carla Lavrijsen, een nieuw pand betrokken te Waalre, niet ver achter het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Dit pand is goed uitgerust met nog betere machines om de beste snijtechnieken te kunnen toepassen.

Schuimplastic Brabant is een groot- en detailhandel in polyether, polyester en natuurschuimrubber in alle kwaliteiten, vormen, kleuren en maten. Schuimplastic Brabant behoort tot best gesorteerde speciaalzaken van Nederland en staat bekend om haar snelle levertijden. Soms is het zelfs mogelijk om te wachten op uw bestelling.

Door de centrale ligging ten opzichte van Eindhoven en omgeving en het eigen vervoer waar Schuimplastic Brabant over beschikt, kunnen de producten snel bij de klant worden afgeleverd.

Ook beschikt Schuimplastic Brabant over zeer gevanceerde watersnijmachines waarmee 2D of 3D producten gesneden kunnen worden. Heeft u een bedrijf of bent u een particulier, ga naar Schuimplastic Brabant en laat u overtuigen van de kwaliteit en vakmanschap.