Disclaimer
Schuimplastic Brabant stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy
Schuimplastic Brabant respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. Schuimplastic Brabant stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Hyperlinks
De Schuimplastic Brabant website hyperlinks naar andere websites bevatten. Schuimplastic Brabant is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.

Foto's
© FDM Studio Internet Services


2007 © FDM Studio Internet Services. All rights reserved.
Best bekeken met een resolutie van 1024x768 pixels en Internet Explorer 5.0 +. Om deze website te bekijken heeft u een Macromedia Flash plug-in nodig. Klik hier om deze gratis te downloaden.